pondělí, října 01, 2007

A je to tu

Tak zase další studený podzimní měsíc. Ano, ano jak jste si asi všimli moji milí čtenáři, zima se nám neodvratně blíží, veverky si dělají zásoby na zimu, medvědi si hledají brloh, aby se uložili k zimnímu spánku a já smolím další článek pro vaše pobavení, pokud vám tedy psaním způsobuji radost.
Naposledy, když jsem měl chvilku na přemýšlení jsem jen tak přemítal o tom, kdo koho přitahuje. Myslím tím, kdo se ke komu hodí. Slyšel jsem pár teorií, jako že si člověk hledá takového partnera, který se nejvíce podobá jednomu z rodičů. Další teorie zase hovořila o tom, že si hledáme partnera, který se podobá někomu z rodiny, s kým máme nějaké něvyřízené účty. Ovšem tato teorie také hovořila o tom, že vztahy navázané na základě " nevyřízených účtů" nemají dlouhé trvání. Staré přísloví zase říka, že se přitahují protiklady. Na jednu stranu to může být pravda. Třeba náš figurant PP ( pro neznalce Průměrný Pepa) vede i přes své mládí v porovnání se svými vrstevníky poměrně usedlý život. Proto, když si najde nějakou přítelkyni ( napadá mě jediná zkratka PPP - Přítelkyně Průmerného Pepy, nebo možná Pepova průměrná přítelkyně) bude to pravděpodobně osoba, která má nějaký potenciál dát věci do pohybu, nějak změnít jeho život. To znamená, že kdyby byl PP povalečský televizní typ, asi by si podvědomně vybral nějakou aktivní zábavnou slečnu, která by ho trochu zatáhla do kulturního života ( myslím tím třeba kino, dovadlo , sem tam nějaká ta tancovačka, prostě kutura, na kterou musí být dva, aby měla smysl) a trochu ho dostala mezi lidi. Kdyby byl zase PP nějaký "slušňák" asi by doufal ( možná jen tajně), že potká nějakou dívku, která tak úplně nedbá na konvence a pomohla by mu shodit jeho pullover s logem drahé soukromé univerzity ( kdyby si to snad nepřál, tak jak by vznikali stupidní příběhy o tom, jak si princ bere obyčejnou dívku z ulice). Podle mého názoru i ti největší "drsňáci" touží nějaké bytosti, které by nebyla tak drsná, nebo aspoň neměla tolik železa v obličeji jako oni. Například, kdyby byl PP drsňák v kožených kalhotách s předměty z železářského výprodeje v obličeji, ale zároveň měl nadprůměrné IQ ( což se nemusí nutně vylučovat) možná by hledal křehkou romantickou bytost. která by mu ukázala život z jiné stránky a ne jen tak, jak ho vidí Chuck Norris a ostatní drsňáci. Možná, že se mýlím, je to jen teorie a teorie občas nebývají odrazem reality. Třeba je to všechno špatně a naše partnery nám do cesty sesílá Král Bramborového lidu. Třeba je to ale pravda. Jako vždy pište svoje názory a připomínky.

PS : Dlouho tu nebylo PS o chybách takže to bude moje první PS a jako další, tedy PS2 (opět no není playstation) bych rád pozdravil všechny bez rozdílu chromozomů.

1 Comments:

Blogger mes.s said...

Základ tedy je, že každý PP hledá svou PPP... z čehož nám vznikne PPPPP...
Jinak jako doplnění... protiklady se přitahují, to ano, ale řekl bych, že konec toho rčení zní, že přitáhnout se mohou, ale neudrží se. Ovšem to je opět jen názor jednoho PP:)

7:26 odp.  

Okomentovat

<< Home